Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EA SPORTS FC 24

FOTO Livaja ili Petković? Najpopularnija igrica konačno odlučila tko je bolji

KATAR 2022 -  Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
29.09.2023.
u 11:07

Dinamo i Hajduk uvršteni su u novo izdanje svjetski poznate nogometne simulacije

Danas je službeno izašao novi nastavak Fife, najpopularnije nogometne igrice na svijetu. Dogodila se i jedna velika promjena, Fifa je nakon više od dvadeset godina promijenila ime pa se novi nastavak igre zove EA FC 24 jer je EA Sports raskinuo ugovor s Međunarodnom nogometnom federacijom jer su tražili previše novca. 

I ove sezone u igri se nalaze dva hrvatska kluba, Dinamo i Hajduk. Igrači Dinama i Hajduka dostupni su i u Ultimate Teamu, najpopularnijoj opciji u igri koja se igra na internetu, ali tvorce novog izdanja nisu previše oduševili, pa stoga nisu ni zaradili neke bajne ocjene. 

Najbolji igrač Dinama je očekivano Bruno Petković koji je zaradio ocjenu 75, dok je vodeće ime kod Splićana Marko Livaja s ocjenom 77.

 VEZANI ČLANCI:

Obojica igrača jedine su zlatne kartice kod obje momčadi, nakon Petkovića najbolji igrači plavih su Baturina, Mišić i Ristovski s ocjenama 74, a kod Hajduka su nakon Livaje najbolji stranci Benrahou i Odjidja-Ofoe također s ocjenama 74. U našoj galeriji možete pogledati kako su ocijenjena oba igrača. 

Komentara 3

BI
billynik
12:28 29.09.2023.

Tu u igrici, možda bi i Hajduk napokon mogao biti prvak.

FR
franjo
13:10 29.09.2023.

Nijedan! Lijenčine koje u jednoj utakmici preteču manje od jednog km.

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
11:33 29.09.2023.

Vau

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije