Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆ Velikih Borbi

FFC kao UFC, prijenosi borbi na nacionalnoj televiziji

Alessio Legionarius Sakara
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
17.09.2015.
u 12:25

Uživo ćemo gledati borbe Pokrajca, Brestovca, Hrgovića, Sepa...

Noć velikih borbi novi je projekt HTV-a, koji u posljednje vrijeme gubi bitku s prenošenjem sportskih natjecanja, no to ionako nije ništa novo. Sjetimo se samo prošlog tjedna i problema s prijenosom polufinala Marina Čilića protiv Novaka Đokovića s US Opena... Ipak, sa zagrebačkog Prisavlja stižu dobre vijesti vezane uz borilačke sportove, koje ionako prate svi. I stari i mladi. I dečki i gospođe u mirovini. A termin je "prime". Petak navečer, repriza u subotu.

– Borilački sportovi dobili su svoje mjesto i na HTV-u. Boks, MMA, kikboks u izravnim prijenosima te poseban magazin koji će na informativni način pratiti sve važno iz svijeta borilačkih sportova od sada će gledatelji moći pratiti petkom od 21.30 na Drugom programu te u reprizi u subotu na HRT 4 – izvijestio je na službenim stranicama HRT-a Hrvoje Hrengek.

Nova emisija počinje ovog petka, i to prijenosom Final Fight Championshipa 19 iz Linza. Počet će, prema najavama, iznimno u 22.30 zbog prijenosa polufinala Eurobasketa. Priredbu koju ćemo gledati iz Austrije predvodi talijanska MMA zvijezda Alessio Sakara koji se bori s Nijemcem Dibom Akilom.

– Riječ je UFC-ovom veteranu, koji ima 15 mečeva u najprestižnijoj svjetskoj borilačkoj organizaciji. Borio se protiv trenutačnog UFC-ova prvaka Chrisa Weidmana, zatim Deana Listera, Jamesa Irvina... Najveća je zvijezda FFC-ova rostera - kaže Marko Petrak, njihov 'matchmaker', odnosno čovjek koji je zadužen za spajanje parova, ali i koji će na HTV-u komentirati borbe zajedno s našim donedavnim UFC borcem Igorom Pokrajcem.

To će biti prva FFC-ova priredba, inače brzorastuće europske borilačke organizacije na čijem je čelu Orsat Zovko, koja se prenosi na nacionalnoj televiziji. U SAD-u je UFC prvi puta na nacionalnoj televiziji prenošen na FOX-u, bila je riječ o borbi Juniora Dos Santosa i Caina Velasqeza.

Emisije Noć velikih borbi će uz prijenose FFC-ovih priredbi u listopadu donositi i nastupe Igora Pokrajca u Ciboni, zatim u prosincu obrane pojasa Diona Staringa i Mladena Brestovca te boksačka WSB liga (Filip Hrgović, Hrvoje Sep)...

>> HTV će ubuduće prenositi borilačke sportove

Komentara 2

BO
bozzika
13:22 17.09.2015.

Ajde hvala Bogu da su se sjetili necega zanimljivog sto manje vise svi vole gledat kad sve ostalo gube.Preporucam im da smanje pretplatu na 20kn jer im je program uzasan.Sad cu nekad imat i kod njih nesto za pogledat osim nogometa srijedom.Sad cu za 16h gledanja njihovog programa placati 80kn.

BO
bozzika
21:47 18.09.2015.

jucer ste objavili ovaj clanak i sad gledam na teletxtu i nema nikakvih borbi.buaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije