Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvarenje iz nosa

Ferguson s Rangersove proslave hitno prevezen u bolnicu

Alex Ferguson
Reuters
21.05.2012.
u 11:46

Naime, počeo mu je krvariti nos, a kako dugo nije prestajao, organizatori su ga iz opreza odlučili odvesti u bolnicu.

Alex Ferguson bio je na proslavi Glasgow Rangersa na kojoj se slavila 40. obljetnica osvajanja Lige prvaka. Legendarni škotski trener trebao je održati govor, ali nije se pojavio za govornicom. Naime, Ferguson je završio u bolnici. Počeo mu je krvariti nos, a kako dugo nije prestajao, organizatori su ga iz opreza odlučili odvesti u bolnicu.

Alex otprije ima srčanih problema, a zasad se ne zna uzrok njegova najnovijeg zdravstvenog problema.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:07 21.05.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je uu potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije