Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNITED PROTIV MILANA

Evra: Nadam se da će Beckham protiv nas igrati loše

David Beckham
AFP
19.12.2009.
u 09:32

David Beckham, koji će od siječnja opet zaigrati za AC Milan, poželio je uoči ždrijeba parova osmine finala Lige prvaka zaigrati u dresu Milana protiv Manchester Uniteda.

Beckhamu se želja i ispunila, pa će se nakon sedam godina vratiti na Old Trafford kao igrač, ali ovoga puta protiv ''svog'' Manchestera, u kojem je igrao od 1993. do 2003. godine.

Francuski reprezentativac Patrice Evra, lijevi bočni igrač Manchester Uniteda, mogao bi dobiti zadatak baš motriti na Beckhama u dvije utakmice između ''rossonera'' i ''crvenih vragova''. Prve utakmice osmine finala Lige prvaka igraju se u dva termina u dva tjedna, 16. i 17., odnosno 23. i 24. veljače sljedeće godine, dok su uzvrati 9. i 10., odnosno 16. i 17. ožujka. Milan će u prvom dvoboju biti domaćin.

- Beckham je napravio mnoge dobre i velike stvari za Manchester United, te mu već ovim putem želim poželjeti dobrodošlicu na Old Trafford. Međutim, na terenu ću učiniti sve što je u mojoj moći kako bi Beckhamov učinak u dvobojima protiv nas bio što nezamjetniji. Nadam se da neće biti raspoložen za igru protiv nas – izjavio je Evra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije