Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriveno

Evo na koji način je Cristiano Ronaldo završio u Juventusu

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
17.08.2018.
u 07:00

Tuttosport je otkrio cijelu priču iza transfera i objave 10. srpnja, koja je zapravo bila samo kraj zanimljivog niza događaja

Cristiano Ronaldo u transferu godine prešao je u Juventus, a pozadinska priča transfera zanimljiva je koliko i sam transfer, s obzirom na to da su Real i Juventus imali minimalan kontakt tijekom procesa, već je Ronaldo gotovo sve učinio sam!

Tuttosport je otkrio cijelu priču iza transfera i objave 10. srpnja, koja je zapravo bila samo kraj zanimljivog niza događaja, piše Goal.

>> Mario Mandžukić se oprostio od reprezentacije

Kao što i znamo, glavni uzrok Ronaldova odlaska bila je upravo igračeva želja za promjenom sredine... Devet godina u Madridu, četiri Lige prvaka u pet godina i Portugalcu je jednostavno bilo teško pronaći nove izazove, a u korist ostanka nisu išli ni problemi s porezom kao ni nezadovoljstvo s kraljevskim klubom općenito.

Još na proljeće, uzrokovano svim time, menadžer Jorge Mendes rekao je Juventusu da Ronaldo želi doći, a veliki katalizator transfera dogodio se na utakmici upravo - Juventusa i Reala, kada je cijeli stadion pljeskao Cristianu koji je tad shvatio da želi doći u Torino.

Paradoksalno je u cijeloj priči to da usprkos odličnom odnosu između dvaju klubova oni nisu gotovo imali nikakav kontakt u transferu.

Igrač je htio taj transfer, igrač je nekoliko mjeseci prije dobio obećanje od Florentina Pereza da će ga ovaj pustiti u slučaju stomilijunske ponude, a ponuda je naposljetku i stigla te je Perez ispoštovao svoju riječ.

Cristiano Ronaldo
1/13

Jedini telefonski poziv koji se dogodio, bio je onaj između Beppa Marotte i Josea Angela Sancheza, koji je 'broj dva' kraljevskog kluba, dok s Perezom nije bilo nikakvog kontakta, izuzev razgovora s Ronaldovim agentom.

Kad je Florentino dao zeleno svjetlo, ponuda je već bila na stolu, a Ronaldo je otišao u staru damu osvajati neke nove trofeje...

Komentara 2

DU
Deleted user
09:04 17.08.2018.

S 33 godine i dalje najbolji igrač na svijetu.

Avatar patkovic
patkovic
07:52 17.08.2018.

tipično za narcisa koji je navikao na zvižduke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije