Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMILI 7 KOMADA

Evo kako se Subašićev klub iskupljuje navijačima za debakl

Danijel Subašić
Foto: Reuters/Pixsell
16.04.2018.
u 18:21

Prošlosezonski prvak Francuske i sudionik polufinala Lige prvaka pet kola prije kraja Francuske lige zaostaje 17 bodova za novim prvakom PSG-om

Nakon katastrofalnog poraza kod PSG-a (1:7) u Parizu uprava Monaca odlučila je nadoknaditi troškove svojim navijačima koji su putovali na utakmicu. 

Ta obavijest je osvanula na službenim stranicama kluba odmah po završetku utakmice u Parizu. Dvoboju na Parku pričeva nazočilo je 500-tinjak pristalica kluba iz Kneževine koji su sedam sati putovali na utakmicu. 

Prošlosezonski prvak Francuske i sudionik polufinala Lige prvaka pet kola prije kraja Francuske lige zaostaje 17 bodova za novim prvakom PSG-om. Na vratima kluba iz kneževine je hrvatski reprezentativac Danijel Subašić.

Komentara 1

IC
ico3
19:56 16.04.2018.

Samo 7 golova, dobio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije