Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro sastanak

PSG na ljeto mora prodavati igrače kako bi izbjegao sankcije Uefe

Dani Alves PSG
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
07.04.2018.
u 15:31

Sumnja se da je PSG prekršio pravila financijskog fair-playa, a razlog tome su skupa igračka pojačanja, među kojima se ističe prošlogodišnji transfer Neymara za 222 milijuna eura

Vodstvo Paris St. Germaina trebalo bi se 20. travnja sastati s predstavnicima Uefe zbog mogućeg kršenja financijskog fair-playa, a sastanak bi se trebao održati u sjedištu Uefe u Nyonu.

Uefa je nedavno pokrenula istragu o poslovanju PSG-a. Sumnja se da je PSG prekršio pravila financijskog fair-playa, a razlog tome su skupa igračka pojačanja, među kojima se ističe prošlogodišnji transfer Neymara za 222 milijuna eura.

Dani Alves PSG
1/5

Prema pravilima financijskog fair-playa, klub u trogodišnjem razdoblju, koje se završava ovog ljeta, ne smije akumulirati više od 30 milijuna eura gubitka. 

Francuski dnevnik L'Équipe objavio je da će PSG u ljetnom prijelaznom roku morati zaraditi 75 milijuna eura od prodaje nogometaša kako bi pokrio dug i izbjegao sankcije Uefe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije