Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREŽIVIO SRČANI UDAR

Eriksen se oporavlja i dobro je raspoložen: 'Mogao bih se vratiti na teren i igrati'

Reuters
13.06.2021.
u 19:18

- Christian se najbolje osjeća kada mu je lopta u nogama, u odličnom je raspoloženju, a to je veliko olakšanje za sve ostale igrače

Liječnik danske nogometne reprezentacije Morten Boesen izjavio je kako je Christian Eriksen pretrpio srčani udar na terenu tijekom utakmice protiv Finske na EURU te kako ga se oživljavalo na travnjaku, no kako uzrok još nije poznat.

- Već je bio gotov, pretrpio je srčani udar, morali smo izvršiti oživljavanje. Uspjeli smo koristeći defibrilaciju. Pretrage koje smo napravili po dolasku u bolnicu pokazuju kako je sada dobro, ali nemamo nikakvo objašnjenje zašto se dogodilo to što se dogodilo - izjavio je Boesen.

Danski izbornik Kasper Hjulmand kazao je kako je razgovarao s Eriksenom koji mu je rekao da se ne sjeća gotovo ničega vezanog uz svoj kolaps na travnjaku.

- Kazao mi je kako se osjeća da bi se mogao vratiti na teren i ponovno igrati. Još mi je rekao da se mi vjerojatno osjećamo lošije od njega. Christian se najbolje osjeća kada mu je lopta u nogama, u odličnom je raspoloženju, a to je veliko olakšanje za sve ostale igrače - rekao je Hjulmand.

Komentara 2

SI
sisavac
09:10 14.06.2021.

malo previše medijskog prostora dato ovom slučaju. tko je bolestan, doma. a ne sad bajke pričati kako su sportaši preopterećeni, s puno utakmica, pa prijateljske, pa repka, pa ovom, ono.. igralo se na puno većim vrućinama, bez pol kubika vode u bočicama kraj terena kao danas, sa 50 malih prekida da si bebači potegnu frutek iz flašice, pa je sve bilo ok. mislim, sad ćemo sažalijevati jadnike što moraju 2 puta po 45 minuta 'odraditi' na terenu, al nekako nemamo empatije za ovu crnu služinčad koja sad radi ceste, kopa kanalizaciju, i to 8-10 sati u komadu..

Avatar southman
southman
07:36 14.06.2021.

Dobra ideja. Odmah iduce kolo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije