Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prognoza promotora

Eddie Hearn: Hrgović je elitni teškaš i vjerujem da će nokautirati Duboisa

Dražen Brajdić
24.05.2024.
u 07:35

Slavni engleski promotor, za čiji tim će se u Rijadu Hrgović boriti, veliki je optimist kada je u pitanju borba hrvatskog teškaša protiv pet godina mlađeg tamnoputog Engleza

Filip Hrgović, najviše rangirani hrvatski boksački profesionalac, polako se sprema za put iz Sjedinjenih Američkih Država u Saudijsku Arabiju. Naime, u Houstonu, pod paskom trenera Ronnieja Shieldsa, hrvatski borac privodi kraju svoje pripreme za meč s engleskim teškašem Danielom Duboisom a njegov dolazak u Rijad očekuje se u utorak.

A jednog od najvećih navijača te večeri (1. lipnja) hrvatski teškaš imat će u slavnom engleskom promotoru Eddieju Hearnu jer će Hrgović biti dio njegova tima kojem će se suprotstaviti borci izabrani od jednako tako slavnog drugog engleskog promotora Franka Warrena

- Držim da je Hrgović veliki favorit u ovoj borbi, doista to vjerujem. Ja vidim Hrgovića onakvog kakvog možda drugi ne vide a to je da je on elitni teškaš. A on je to već duže vrijeme ali nije bio u borbama u kojima bi to pokazao. Neki se čak pitaju je li njegovo vrijeme prošlo no ja ne mislim tako. Držim da je Filip sada u najboljim godinama.

U tu borbu Daniel Dubois ući se samouvjeren, na krilima pobjede nad Jarrellom Millerom, izborene tehničkim nokautom.

- Jarrell Miller nije Filip Hrgović ali jest masivan teškaš pobjeda nad kojim vam daje puno samopouzdanja. No, ovo će biti drugačija borba. Ne mislim da će Dubois u njoj morati pokazati svoju srčanost već sposobnost. Morat će pokazati koliko čvrstu bradu ima jer je Hrgović precizan udarač, naročito u početnim rundama.

S Hearnom je na ovu temu razgovarao novinar Charles Brun koji očito nije Hrgovićev poklonik. Štoviše, ovaj novinar portala boxingnews24.com jedan je od onih koji pobjedu hrvatskog teškaša nad Zhileijem Zhangom smatra vrlo upitnom.

- Zhang je težak protivnik za bilo kojeg vrhunskog teškaša a ta se borba dogodila nedugo nakon što je Hrgoviću preminuo otac i on nije bio u najboljem izdanju. No, Hrgović sada puca iz svih oružja i mislim da će nokautirati Duboisa - kazuje Eddie Hearn koji Hrgoviću želi pobjedu jer ga u rujnu, na stadionu Wembley, želi sučeliti sa svojim najdražim klijentom Anthonyjem Joshuom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije