Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALINIĆ IGRAO

Džeko zabio Milanu, Montella na rubu otkaza

Edin Džeko
Foto: TONY GENTILE/REUTERS/PIXSELL
01.10.2017.
u 21:10

Nikola Kalinić je igrao do 79. minute i imao je jednu lijepu priliku, ali je Alisson obranio njegov udarac.

U derbiju sedmog kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma je na San Siru pobijedila Milan 2-0 čime su 'Rossoneri' upisali drugi uzastopni ligaški poraz.

Roma je slavila golovima Edina Džeke (72) i Alessandra Florenzija (77), a očajno izdanje Milana upotpunio je Hakan Calhanoglu zaradivši crveni karton u 80. minuti.

Nikola Kalinić je igrao do 79. minute i imao je jednu lijepu priliku, ali je Alisson obranio njegov udarac.

Nakon drugog uzastopnog poraza i trećeg u prvih sedam kola Vincenzo Montella se našao na rubu otkaza. Talijanski mediji navode kako kineski vlasnici nisu zadovoljni radom aktualnog trenera i njegovo mjesto mogao bi zauzeti Carlo Ancelotti koji je prošlog tjedna dobio otkaz u Bayernu.

Na ljestvici vodi Napoli sa 21 bodom, Inter na drugom mjestu ima 19  bodova, a treći je Juventus sa 18 bodova i utakmicom manje. Slijede Lazio (16), Roma (15), Torino (12) i Milan (12).

Newcastle - Liverpool 1-1, Lovrenu 90 minuta

U posljednjoj utakmici 7. kola engleskog nogometnog prvenstva Newcastle United i Liverpool igrali su 1-1 (1-1).

Goste je u vodstvo doveo Coutinho sjajnim udarcem sa 20-ak metara u 29. minuti, no samo sedam minuta potom domaći su poravnali sretnim golom Joselua.

Hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je čitavu utakmicu za Liverpool koji je sada sedmi sa 12 bodova, dok je Newcastle deveti sa 10.

Komentara 1

BM
branko.mihalic1
08:45 02.10.2017.

Bio nekad veliki klub stave trenera bez iskustva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije