Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska - Grčka (20.30)

Dvostruki okršaj s Grčkom! Evo gdje pratiti vaterpoliste u borbi za četvrtfinale EP-a

Foto: CROPIX
1/2
02.09.2022.
u 13:25

Pobjeda protiv nezgodnih Grka vodi nas direktno u četvrtfinale, baš kao i remi, a u slučaju da Hrvatska izgubi od opasnog protivnika, još uvijek postoji šansa za plasman među osam najboljih europskih reprezentacija, ali put nas onda vodi preko osmine finala.

U borbi za prvo mjesto u skupini B i izravan prolazak u četvrtfinale Europskog prvenstva, hrvatski vaterpolisti večeras u 20.30 sati igrat će protiv Grčke u rasprodanoj Spaladium Areni.

Pobjeda protiv nezgodnih Grka vodi nas direktno u četvrtfinale, baš kao i remi, a u slučaju da Hrvatska izgubi od opasnog protivnika, još uvijek postoji šansa za plasman među osam najboljih europskih reprezentacija, ali put nas onda vodi preko osmine finala.

- Grčka je sjajna reprezentacija, s  nizom odličnih igrača, a kolega Theodoros Vlachos to vodi jako dobro. Vlachosa silno volim i poštujem, odličan čovjek i trener, te netko s kim njegujem prijateljski odnos kao s rijetko kim, da budem iskren. Zadnju našu natjecateljsku utakmicu na nekom velikom turniru smo mi izgubili, a zbog našeg lošeg otvaranja. U analizi utakmice koju smo radili zajedno s kolegama, pa i s Ratkom Rudićem, oni ni u čemu nisu bili bolji od nas. Čak mislim da smo mi više zaslužili tu pobjedu, međutim ono što nije bilo dobro na toj utakmici je bila realizacija igrača više. Ona je tada bila ispod svake razine - komentiarao je hrvatski izbornik nedavnu utakmicu za broncu na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj.

Izbornik je naglasio da je Hrvatska spremna i da na krilima pobjede i dobre igre protiv Francuske ide u borbu za prvo mjesto.

- Znamo što će pokušati napraviti, međutim to sad baš ne bi ovako otkrivao. Moramo svakako pripaziti na Argyropoulosa. Pokušavat će s njim u tranziciji, ‘hvatati’ neke naše obrambene igrače ulazeći unutra, ‘čišćenjem prostora’, ali pripremit ćemo sve to.

Rasprodane su sve ulaznice za večerašnju utakmicu, a uvertira u dvoboj bit će susret Crne Gore i Italije (19.00). Nakon utakmice Hrvatske i Grčke organizator je za sve gledatelje pripremio koncert Giuliana i Diktatora.

Susret počinje u 20.30 sati uz izravan prijenos na Drugom programu Hrvatske televizije (HTV2).

>> Pogledajte i video komentar pobjede Hrvatske nad Francuskom Tomislava Paškvalina

Komentara 1

BE
Berri
14:04 02.09.2022.

Kod nas će sve biti u redu do polufinala. Onda obično gubimo polufinale i utakmicu za 3.mjesto. U zadnje vrijeme svaki turnir u vaterpolu završimo s 2 poraza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije