Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALE I KRITIKE

Duvnjak: 'S ovime što je Dominik radio vjerojatno ne možeš izgubiti utakmicu'

Koeln: Hrvatski rukometaši slave pobjedu protiv Njemačke, Kuzmanović igrač utakmice
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
24.01.2024.
u 23:50

"Prije svega, trebam ostati zdrav. Kvalifikacije su jako brzo, imam želju i motiv. Izbornik odlučuje hoću li ja biti tu. Bilo bi lijepo da odemo na još jedne Olimpijske igre, mislim da je to hrvatski rukomet zaslužio", rekao je Domagoj Duvnjak o svojoj budućnosti u reprezentaciji

Hrvatska rukometna reprezentacija je Europsko prvenstvo u Njemačkoj završila rušenjem domaćina (30-24) pred čak 20 tisuća njihovih navijača. Noćne im je more zadavao Dominik Kuzmanović, a svoju najbolju napadačku izvedbu na natjecanju večeras odigrao kapetan Domagoj Duvnjak. Nakon utakmice osvrnuo se na večerašnju pobjedu i čitav nastup.

"Malo sam tužan i razočaran. Moram priznati da Njemačka vjerojatno nije bila na sto posto jer je već ušla u polufinale. Dominik? Što je radio... Vjerojatno ne možeš izgubiti utakmicu. Bili smo dosta rastrčani u napadu, nadam se da je s Lučinom sve u redu i da se nitko nije ozlijedio. Neka smo s pobjedom završili prvenstvo", započeo je kapetan.

GALERIJA Hrvatska svladala Njemačku! (30-24) Nevjerojatni Kuzmanović napravio čudo u Kolnu

Koeln: Hrvatski rukometaši slave pobjedu protiv Njemačke, Kuzmanović igrač utakmice
1/11

"Loše je mjesto na kojem smo završili. Ne smiju nam se događati utakmice kao protiv Mađarske i Islanda, možda čak i Austrije. Dobro je što smo dobili puno novih, mladih igrača. Odigrali su fenomenalni turnir i ja im želim svu sreću. To je veliki zalog za budućnost hrvatskog rukometa", rekao je Duvanjak pa rekao nekoliko riječi i o vlastitoj budućnosti:

VEZANI ČLANCI:

"Prije svega, trebam ostati zdrav. Kvalifikacije su jako brzo, imam želju i motiv. Izbornik odlučuje hoću li ja biti tu. Bilo bi lijepo da odemo na još jedne Olimpijske igre, mislim da je to hrvatski rukomet zaslužio."

VIDEO Rukometaši očarali svijet: Jedan podatak otkriva težinu španjolskog poraza

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije