Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEROJ UTAKMICE

Kuzmanović je odigrao nevjerojatno: 'Ovo je za budućnost. Optimističan sam'

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Main Round - Germany v Croatia
Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS
1/15
24.01.2024.
u 23:31

"Tko zna što bi bilo da smo pobijedili Island. Nema smisla sada pričati. Lako je sada govoriti. Trebali smo zaslužiti polufinale, ali nismo. Vjerujem da će se u budućnosti promijeniti", rekao je Dominik Kuzmanović

Hrvatska rukometna reprezentacija je svoj nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj okončala pobjedom protiv domaćina s 30-24. Ova pobjeda uvelike je zasluga fantastično raspoloženog Dominika Kuzmanovića, o čijoj će se igri još dugo pričati. Nijemce je u očaj bacio obranivši im 22 od upućenih 46 udaraca. Nakon susreta je za RTL komentirao natjecanje.

"Ne znam što bih rekao. Dobro sam se osjećao i to se vidjelo. Dobro je krenulo, tako je i završilo. Turnir smo počeli i završili s najboljim utakmicama. Ovo je dobar zalog za budućnost. Moramo vidjeti gdje smo griješili. Nije bilo rezultatskog značaja, što nam je možda olakšalo", rekao je Kuzmanović pa dodao:

GALERIJA Hrvatska svladala Njemačku! (30-24) Nevjerojatni Kuzmanović napravio čudo u Kolnu

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Main Round - Germany v Croatia
1/11

"Stalno smo davali sve od sebe. Nešto nije valjalo tijekom turnira, dok se danas poklopilo sve kao i u prvoj utakmici. Morat ćemo vidjeti u čemu smo griješili."

VEZANI ČLANCI:

"Tko zna što bi bilo da smo pobijedili Island. Nema smisla sada pričati. Lako je sada govoriti. Trebali smo zaslužiti polufinale, ali nismo. Vjerujem da će se u budućnosti promijeniti. Optimističan sam. Već smo rekli da imamo sjajne igrače. Uštimat ćemo se na kvalifikacije za Olimpijske igre. Ne znamo što će biti u budućnosti jer samo tako možemo ići naprijed", zaključio je fantastični vratar.

VIDEO Rukometaši očarali svijet: Jedan podatak otkriva težinu španjolskog poraza

Komentara 1

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
00:03 25.01.2024.

I tako, sad niti jedan poturica ne piše o debaklu i katastrofi Njemačke ko što su o nama pisali nakon -5 protiv Islanda. Veći je njihov remi protiv Islanda nego naših +16 protiv Njemačke i Španjolske. Koji mitomani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije