Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA SAZNANJA

Duvnjak ozdravio, negativan je na koronavirus! Cindrić još uvijek pozitivan

Novigrad: Hrvatska rukometna reprezentacija odigrala prijateljsku utakmicu protiv Slovenije
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
11.01.2022.
u 13:17

Pridružit će se momčadi čim bude spreman, a ulogu kapetana reprezentacije privremeno je preuzeo Ivan Čupić.

Hrvatska muška seniorska reprezentacija otputovala je u Szeged gdje je očekuje početak Europskog prvenstva

Kapetan Domagoj Duvnjak dobio je negativan nalaz PCR testa, dok je Luka Cindrić i dalje pozitivan, ostaje u izolaciji u Osijeku te će se pridružiti momčadi nakon dva negativna PCR testa i liječničkog pregleda.

Zbog problema s leđima, Domagoj Duvnjak ostaje na terapijama u Hrvatskoj i pridružit će se momčadi čim bude spreman, a ulogu kapetana reprezentacije privremeno je preuzeo Ivan Čupić.

Komentara 6

RA
radolizem
15:51 11.01.2022.

Duvnjak samo nije pozitivan na COVID-19, ali ga bole leđa i nije bio u trenažnom procesu! Dakle, on je u fazi oporavka. Što će se sada dogoditi. Stavit će Duvnjaka u njegovoj 34-oj godini, da igra do krajnjih granica protiv Francuske 13.siječnja i protiv Srbije 15.siječnja. Ako se Duvnjak ne ozlijedi, to će biti samo pukim slučajem.

RA
radolizem
15:54 11.01.2022.

Tko ne razumije da Duvnjak u 34-oj godini, izrauban od 14 godina Bundeslige i neoporavljen od korone nije izbor, taj nema pojma o sportu. Može Dule igrati s jednom nogom, ali to nije skrb o sportašu i sportaševu zdravlju. To su neka alibi rješenja koja nemaju veze sa strukom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije