Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZILSKI PROBLEMI

Dunga izgubio živce na novinarski upit o Ronaldinhu

Ronaldinho i Robinho
Reuters
23.02.2010.
u 19:50

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Carlos Dunga, prema pisanju Corriere dello Sporta, ljutito je reagirao na novinarski upit zašto na njegovu popisu za prijateljsku utakmicu uoči SP-u, koja je na rasporedu u Londonu protiv Irske 2. ožujka, nema Ronaldinha.

- Mislim da je to normalno, jer su igrači kojih nema na popisu uvijek najbolji i svi govore o onima koji nisu dio nacionalne momčadi – odbrusio je novinarima Dunga, koji se  nalazi u Rustenburgu u Južnoafričkoj Republici u nogometnoj radionici koju organizira Fifa.

- Ništa se ne mijenja kako se Svjetsko prvenstvo bliži. Pitanje i odgovori i dalje će biti isti. Pritisak na izbornika brazilske reprezentacije uvijek je velik. Novine iz svake regije pokušavaju mi nametnuti svoje igrače, ali ja ću nastaviti svojim putem – dodao je brazilski izbornik.

Ronaldinho je posljednji Dungin poziv dobio u travnju 2009. godine, a njegovo izostavljanje s popisa protiv Irske dodatno je poduprlo nagađanja da bi najbolji svjetski nogometaš iz 2004. i 2005. (po izboru Fife) mogao propustiti Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije