Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski stoper

Drpić: I Delije i ostali navijači iz Srbije zovu me u Zvezdu

drpić (1)
Goran Kovačić/Pixsell
19.01.2014.
u 15:57

– Igranje u Zvezdi za mene je veliki izazov i siguran sam da bismo profitirali i klub i ja. Rekao sam iskrenu želju, daleko od toga da se nudim

Proteklog tjedna krenula je priča da bi Dino Drpić mogao otići u Crvenu zvezdu, ali takva nagađanja prekinuo je predsjednik kluba Dragan Džajić koji je izjavio da ga ne trebaju. No, hrvatski stoper i dalje ističe želju za odlazak u Beograd.

– Igranje u Zvezdi za mene je veliki izazov i siguran sam da bismo profitirali i klub i ja. Rekao sam iskrenu želju, daleko od toga da se nudim – istaknuo je Dino Drpić za Sportski žurnal te dodao:

– Iz Beograda i Srbije sam od nogometnih navijača dobivao samo pozitivne komentare, poručuju na Facebooku da dođem. Zvao me je i jedan od istaknutijih navijača Crvene zvezde, rekao da on ne bi imao ništa protiv da dođem, ali da bi grupa morala zauzeti stav.

>>Dragan Džajić: Ne želimo Drpića u Crvenoj zvezdi

Komentara 6

Avatar Pero2013
Pero2013
17:19 19.01.2014.

i ta je zvjezda skroz propala kad tebe zovu u pojačanje :-)

ĆA
ćaćaća
18:37 19.01.2014.

ako je on pojačanje onda lepa brena umjetnica:))

C5
c54t21q2
16:17 19.01.2014.

Inace...zbog visokih dugova prema mnogim bivsim i sadasnjim igracima zvezda je od njihovog "FS" kaznjena zabranom kupnje novih igraca tako da lik sa gornje slike se samo samoreklamira...inace se ne nudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije