Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS U KLUBU

Doveo hajdukovca, sad dobio otkaz: Mijenja ga legendarni Francuz

Gus Poyet
Foto: Press Association/Pixsell
17.08.2018.
u 22:10

– Ovo mi je najgori dan otkako sam došao! Uprava mi je iza leđa prodala Gaëtana Labordea u Montpellier. Tražim objašnjenje!

Gustavo Poyet više nije trener Bordeauxa! Žirondinci su u četvrtak pobijedili ukrajinski Mariupol s 2:1, te nakon 3:1 u Ukrajini lako ušli u play-off Europske lige, a nakon presice Poyet je rekao:

– Ovo mi je najgori dan otkako sam došao! Uprava mi je iza leđa prodala Gaëtana Labordea u Montpellier. Tražim objašnjenje!

Danas je pak tražio objašnjenje kod predsjednika kluba te pritom previše iskazao ljutnju i dobio otkaz. A nakon toga uslijedio je novi kaos, igrači su odbili trenirati zbog protjerivanja trenera. Inače, na inzistiranje Poyeta, u Bordeaux došao je Tome Bašić.

Poyeta bi trebao zamijeniti Thierry Henry. On se navodno raspitivao o klubu i ambicijama, kao i o tome da Bordeaux krajem rujna preuzima američki biznismen. Tako da, nije isključeno da Henry osvane na klupi Žirondinaca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije