Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD VRHA DO PADA

Donedavno je bio heroj Zagreba, a sada prolazi kroz kalvariju i u teškoj je situaciji

Mislav Oršić na tribini prati utakmicu Dinama i Rijeke
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
11.05.2023.
u 12:42

U plavom dresu zabio je hat-trickove Atalanti i Tottenhamu, sudjelovao u rušenju West Hama, Seville i Chelseaja, poentirao u utakmicama protiv Seville i Milana... Uz to je osvojio broncu s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu u Kataru i zabio gol koji je vatrenima donio medalju.

Mislav Oršić (30) u dresu Dinama doživio je najsjajnije trenutke karijere. Orša je najbolji Dinamov strijelac kada govorimo o europskim natjecanjima, a njegove izvedbe protiv Tottenhama ili Chelseaja prepričavat će generacije navijača maksimirskog kluba.

U plavom dresu zabio je hat-trickove Atalanti i Tottenhamu, sudjelovao u rušenju West Hama, Seville i Chelseaja, poentirao u utakmicama protiv Seville i Milana... Uz to je osvojio broncu s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu u Kataru i zabio gol koji je vatrenima donio medalju.

Zbog svega toga Oršić je bio junak Zagreba i rado viđeno lice gdje god se pojavio. Svojedobno, kada je bio blizu prelaska u Burnley, navijači su organizirali akciju i poručili mu da ne odlazi i da ga žele dalje gledati na Maksimiru.

Ipak, Oršić je ove zime iznenađujuće prešao u Southampton i htio se okušati u Premierligi. Dinamo je za ovaj transfer dobio manje od šest milijuna eura, što mnogi smatraju loše odrađenim poslom.

Nažalost, Oršićeva odluka da prijeđe u Southampton pokazala se kao jedna od najlošijih u životu. Odigrao je samo šest minuta u Premiershipu i trener ga je prekrižio pa utakmice gleda s tribina, a Southampton je na vratima druge lige.

Oršić želi završiti svoju mučnu situaciju u Engleskoj pa se tako spominjao povratak u Dinamo, što nije baš realno... Turski mediji sada pišu da Nenad Bjelica želi dovesti napadača u Trabzonspor. Bjelica navodno inzistira na napadaču kojega je nekada vodio, no mnogi će reći da je Oršić mogao bolje od igranja u Turskoj.

Ključne riječi

Komentara 6

EJ
ejStef
13:51 11.05.2023.

Nek ode u Tursku, tamo će biti bog...

KU
kupatilo
19:13 11.05.2023.

Nije isto igrati u Dinamu gdjti je sve prilagideno i negdje gdhese moras prilagodavati.Dinamu je bio dibar i hvala mu.Al vise nihe ni za Dinamo.Nebi ni bilo posteno da ukrade nekom mjesto a on vrati se po jos par miliuna eura penzionerskog staza.Nismo mi socialna ustanova.Svi oni odu jer misle daje vani bolje a kad propadnu onda bi nazad.Jos dase vrati Brekalo jer je mlad al on nece vise nikad biti u staroj formi.Posteno,hvala mu ali odi Bjelici ako te zeli al ja te nebi htio u Dinamu kao sto nisam htio ni da odes.Imao si sve.Bogovsku placu,posao pred kucom u omiljenom okruzenju a ti ide.Neljutim se.Al ostani tamo a mi za ta tri miliona stosu nam jos duzni,kupimo Miereza i prodamo Petka da kupimo Kacavendu i nama jos vratit Jankovica,Tolica,Marina i ko jos vrijedi provjerit i toje to.

NI
nitram
16:40 11.05.2023.

umisljen, hoda po oblacima ,a ne po zemlji osrednji igrac za drugu evropsku ligu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije