Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKI MEDIJI

Nenad Bjelica oživljava karijeru Mislava Oršića. Poslao je ponudu Southamptonu za vatrenog

ARHIVA: Mislav Oršić postao je novi član engleskog Southamptona
Igor Kralj/PIXSELL
04.05.2023.
u 10:26

Lijevo krilo vatrenih i junak utakmice za treće mjesto u Kataru mora pod hitno pronaći novu klupsku destinaciju

Mislav Oršić očigledno je pogriješio što je otišao u engleski Southampton, Premierliga mu je bila veliki san i sigurno nije očekivao da će posljednju utakmicu odigrati prije dva mjeseca. Sasvim je jasno kako će na ljeto morati tražiti novi klub ukoliko želi ostati dio vatrenih, a turski mediji pišu da ga želi Nenad Bjelica

Turski prvak Trabzonspor navodno je već poslao službenu ponudu za Oršića, a zagrebački Dinamo također se nada kako će uspjeti vratiti ponajboljeg igrača u Maksimir. 

Oršić je u Engleskoj upisao tek pet nastupa, bez gola i asistencije, te polako ali sigurno gubi mjesto u reprezentaciji. Zlatko Dalić vodio ga je na okupljanje u ožujku, no teško je očekivati da se će naći na listi za Ligu nacija. 

Prema Transfermarktu vrijedi sedam milijuna eura, a još nije poznato koliko bi 'sveci' tražili za našeg ofenzivca. 

Komentara 1

EJ
ejStef
15:12 04.05.2023.

Hm, zašto ga Dalić ne bi vodio na okupljanje? Pa nije jedini igrač koji nije igrao, a pozvan je u repku. Vlašić i Rebić su jako dobri primjeri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije