Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema predaje

Dinamovi juniori baš i nisu presretni: Dobili smo najtežeg protivnika!

Juniori Dinama
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
15.02.2016.
u 17:33

Dinamo je u prvom dijelu natjecanja bio prvi u skupini F, ispred Arsenala, Olympiakosa i Bayerna.

Juniori Dinama nakon sjajnih igara u skupinama Lige prvaka i prezimljavanja u Europi doznali su i svog protivnika u nastavku natjecanja. Dinamovim nadama suprotstavit će se vršnjaci Anderlechta.

-  Moram priznati da smo dobili jednog od najtežih i najneugodnijih protivnika. Iskreno, nismo željeli njih izvući za osminu finala Lige prvaka mladih. Moj pomoćnih Ivo Milić, kojem iznimno vjerujem, pratio je utakmicu Anderlechta i Arsenala i kaže da su izuzetno dobri i najopasniji od svih momčadi. Vjerujem mu jer ima dobro oko i dobar je u tome tako da znamo unaprijed da smo dobili najneugodnijeg protivnika, rekao je trener Mario Cvitanović i dodao:

-  Igramo jednu utakmicu i to u gostima, a osim toga Anderlecht je poznat po vrhunskoj nogometnoj školi. Kvalitetno rade, proizvode puno kvalitetnih igrača i baziraju se na tome. Potvrda njihove kvalitete svakako je upravo ta 2:0 pobjeda protiv jakog Arsenala u doigravanju. Respektiramo ih, ali radi se o jednoj utakmici i mi u Belgiju sigurno idemo isključivo po pobjedu. Moramo biti pametniji nego u zadnjoj utakmici protiv Bayerna na Maksimiru i moramo se postaviti tako da želimo samo pobjedu. Kažem, igramo jednu utakmicu, na gostovanju, i ne smije biti drugačijih razmišljanja. Mi ćemo se pripremiti i napraviti sve da budemo spremni za tu utakmicu i pobjedu.

Podsjetimo, Dinamo je u prvom dijelu natjecanja bio prvi u skupini F, ispred Arsenala, Olympiakosa i Bayerna.

>>Dinamovi juniori doznali suparnika u osmini finala Lige prvaka

PSV - Roma

Příbram - Benfica

Anderlecht - Dinamo

Real Madrid - Man. City

PSG - Middlesbrough

Barcelona - Midtjylland

Chelsea - Valencia

Lyon - Ajax

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije