Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA PREDSTAVA

Dinamovac u momčadi kola, izmakla mu nagrada za najboljeg igrača

Dinamo - Fenerbahce
Foto: Sanjin Strukić/Marko Prpić/PIXSELL
1/7
21.09.2018.
u 18:20

- Ispričavam se ako im se nisam javio kad sam izlazio, kad me trener zamijenio, to sam ispravio i javio sam im se s klupe - rekao je Hajrović.

Dinamo je sjajno krenuo u Europskoj ligi, sa 4:1 na Maksimiru je pao Fenerbahce. Najbolji pojedinac susreta bio je Izet Hajrović koji je zabio dva gola.

Odličnu igru ofenzivca modrih nagradila je i Uefa koja ga je stavila u idealnih 11 prvog kola Europske lige.

Hajrović je također bio i u izboru za najboljeg igrača kola, no Uefa se između njega, Banege, Aubameyanga i Havertza, odlučila za ovog posljednjeg.

- Sjajna utakmica, nisam očekivao baš ovako visok rezultat, ali znali smo da imamo dobre šanse za pobjedu. Super smo odradili posao, hvala navijačima. Ispričavam se ako im se nisam javio kad sam izlazio, kad me trener zamijenio, to sam ispravio i javio sam im se s klupe. Super je počelo, imamo tri boda, sve je bilo super i možemo biti zadovoljni - rekao je Hajrović nakon utakmice.

>> Pogledajte i što su dinamovci rekli dan nakon utakmice


 

Komentara 4

DH
dalibor.hren
18:46 21.09.2018.

Mozak je mali Olmo!!!

MV
Mijat vrdoljak
20:11 21.09.2018.

Nema stranca do Bosanaca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije