Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Norveška liga

Dinamov suparnik u doigravanju za Ligu prvaka remizirao u gostima

Rosenborg
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
17.08.2019.
u 20:43

Oba gola na utakmici postignuta su iz gužvi nastalih prilikom prekida, domaće je u vodstvo doveo Risa 810), a izjednačio je Hovland (60)

Suparnik zagrebačkog Dinama u 4. pretkolu nogometne Lige prvaka, Rosenborg odigrao je 1-1 na gostovanju kod Odda u Skienu u susretu 18. kola norveškog prvenstva.

Oba gola na utakmici postignuta su iz gužvi nastalih prilikom prekida, domaće je u vodstvo doveo Risa 810), a izjednačio je Hovland (60).

>> Dinamo je u prodaju pustio ulaznice za Rosenborg

Rosenborg, koji je u Skienu igrao u "šarenom" sastavu, ostao je peti na ljestvici s 29 bodova, pet manje od trećeg Odda. Na vrhu je Bodo/Glimt s 38 bodova, dva više od drugog Moldea.

Dinamo i Rosenborg prvu će utakmicu igrati u srijedu u Zagrebu, a uzvrat je šest dana potom u Trondheimu. Bolji iz ta dva dvoboja igrat će u skupini Lige prvaka, a poraženi u skupini Europske lige.

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
12:23 18.08.2019.

Zbog obaveza u Euroligi Hajduk i Osijek svoje utakmice igraju u nedjelju!

BL
bluesclues
20:50 17.08.2019.

nisu trazili odgodu? bas cudno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije