Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smiješe se milijuni

Dinamo ostaje bez još jednog dragulja, ide u klub jednog od najmoćnijih Talijana!

Antonio Marin
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/2
28.09.2020.
u 13:30

Klub u vlasništvu Silvija Berlusconija imat će pravo prvootkupa za šest milijuna eura

Dinamov 19-godišnji krilni napadač, koji je u dvije sezone briljirao u Ligi prvaka mladih, Antonio Marin, nastavlja karijeru u talijanskom drugoligašu Monzi.

Dinamo ga u Italiju šalje na posudbu godinu dana, a klub u vlasništvu Silvija Berlusconija imat će pravo prvootkupa za šest milijuna eura, naravno ako se Marin nametne, afirmira i dokaže u vrlo jakoj talijanskoj Seriji B.

Nažalost, iako je figurirao kao jedan od najvećih talenata koji je Dinamova škola izbacila posljednjih godina, Antonio se ni kod Bjelice, ni kod Jovićevića, a sada ni kod Mamića nije uspio izboriti za status u prvoj momčadi.

Treneri mu nikada nisu dali šansu da igra nekoliko utakmica u kontinuitetu, poput primjerice Gvardiola, pa je Marin u posljednje tri godine skupio samo 21 nastup za plave u Hrvatskoj ligi, s mizernom minutažom. 

U Monzi će biti suigrač s bivšim igračem Osijeka Mirkom Marićem, a trener će mu biti nekadašnji igrač Milana Christian Brocchi.

Ako se slažeš s nama da će večeras pasti kiša golova, Germania ima ponudu za tebe. Pregledaj ovdje.

Komentara 6

ST
stefj
14:14 28.09.2020.

Realno, svaki put kada je stavljen u igru, očekivanja su bila veća nego što je pokazao, a pokazao je jako malo... Za njegov razvoj nije loše da ode u Italiju, ako će tamo igrati. Bolja je 2. liga tamo nego 2. liga ovdje, a ako je problem u motivu, tamo će valjda imati veći motiv...

RS
rasta sev
16:29 28.09.2020.

Dobro da ga je netko htio uzeti na odrastanje.

MA
matkopeic
14:25 28.09.2020.

propast, nije se ušlo u ligu prvaka pa se sada rasprodaja obiteljska srebrenina da bi se životarilo. Dinamo uprava, to je politika kratkog daha. kada će te napraviti stadion?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije