Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNA PRIČA

Dinamo će prodavati dresove s utakmice s Villarrealom, razlog je plemenit

Šibenik i Dinamo susreli se u 27. kolu Prve HNL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
08.04.2021.
u 16:00

"Nakon utakmice Dinamo - Villarreal igrači Dinama predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem potpisat će dresove koje su nosili upravo u toj utakmici te će ih predati za aukciju, a prikupljeni novčani iznos bit će doniran Zakladi Nema predaje", stoji u objavama na svim stranicama i društvenim mrežama hrvatskog prvaka

Uoči jedne od najvećih i najvažnijih utakmica u klupskoj povijesti, iz Dinama nisu zaboravili ni na humanitarno djelovanje.

Tako je zagrebački klub, uz simbolične ulaznice koje će prodavati uz humanitarnu notu, u prodaju pustiti sve dresove s večerašnje utakmice četvrtfinala Europske lige protiv Villarreala. 

Dresove će prvo na utakmici nositi, a zatim i potpisati nogometaši Dinama te će isti se putem web-stranice "MatchWorn Shirts" prodavati na aukciji koja će početi početkom utakmice te trajati do 24. travnja.

"Nakon utakmice Dinamo - Villarreal igrači Dinama predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem potpisat će dresove koje su nosili upravo u toj utakmici te će ih predati za aukciju, a prikupljeni novčani iznos bit će doniran Zakladi Nema predaje", stoji u objavama na svim stranicama i društvenim mrežama hrvatskog prvaka.

Početna cijena svakog pojedinog dresa bit će 675 kuna, odnosno 89 eura, a Zaklada Nema predaje, kojoj će Dinamo donirati dresove, poznata je kao poduzetna udruga koja pomaže velikom broju ljudi u teškim zdravstvenim, imovinskim i financijskim situacijama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije