Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AJMO, PLAVI!

Evo gdje gledati Dinamo u povijesnoj utakmici protiv Villarreala

Uzvratna utakmica osmine finala Europske nogometne lige: GNK Dinamo Zagreb -  Tottenham Hotspur
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
08.04.2021.
u 08:58

Vidjeli smo kako je Dinamo izbacio Tottenham. U startu se činilo da će biti podređen Tottenhamu, ali vidjeli ste kako je znao iskoristiti svoje prilike, Dinamo je doslovce pregazio Tottenham, ustvrdio je Unai Emery

Dinamo danas od 21 sat dočekuje Villarreal u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Europske lige.  Susret se igra na Maksimiru, a Dinamo će tražiti odmah pobjedu. Španjolci ne igraju nogomet u stilu engleskog Tottenhama koji je Dinamu (očito) legao pa neki slute da će biti 'čupavije' protiv momčadi Unaija Emeryja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uz to, Dinamov zdravstveni karton nije čist, Krznar praktički nema spremnog napadača. Bruno Petković je odradio dva treninga, ali iz Dinama tvrde kako i dalje nije na svojoj stopostotnoj razini. Uz njega je ozlijeđen i Mario Gavranović koji, najvjerojatnije, neće uopće moći konkurirati za susret. 

– Malo je izgleda da će Gavranović biti u konkurenciji za utakmicu. Petković je s nama odradio dva treninga, ali to još nije sto posto onaj Petković. Vidjet ćemo se s liječnikom i čuti njegovo mišljenje te onda biti pametniji. Nemojte me držati za riječ, nećemo se odlučiti sve do same utakmice, ali ako i bude u kadru, onda će nam na raspolaganju biti samo 15 do 20 minuta. Gvardiol je spreman, od njega očekujemo ozbiljnu minutažu - pojasnio je Krznar.

Europa League - Round of 16 Second Leg - Dinamo Zagreb v Tottenham Hotspur Soccer Football - Europa League - Round of 16 Second Leg - Dinamo Zagreb v Tottenham Hotspur - Stadion Maksimir, Zagreb, Croatia - March 18, 2021 GNK Dinamo Zagreb's Mislav Orsic celebrates scoring their third goal to complete his hat-trick REUTERS/Antonio Bronic ANTONIO BRONIC
Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Trener Španjolaca nije se libio pohvaliti Plave. 

- Dinamo je momčad koja igra da bi pobijedila, dinamična je i brza, ima opasan protunapad, probija po krilu, ali i kroz sredinu. No, kad treba, zna se i braniti. Moramo za nju naći puno odgovora, paziti na naše linije, ali i na kontre. Cilj nam je držati loptu, ma bit će to utakmica totalnog nogometa. Vidjeli smo kako je Dinamo izbacio Tottenham. U startu se činilo da će biti podređen Tottenhamu, ali vidjeli ste kako je znao iskoristiti svoje prilike, Dinamo je doslovce pregazio Tottenham – rekao je Unai Emery.

Nadamo se da će se povijest ponoviti. Neka Dinamo ovoga puta gazi - Villarreal! 

Utakmicu možete pratiti na programu Arena Sporta 1.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar peacemaker
peacemaker
10:32 08.04.2021.

HRT u međuvremenu prenosi parastos P.Perića za Darom iz Jasenovca.

IV
Ivan79
11:16 08.04.2021.

Ima prijenos na 2. programu slovenske TV..

TE
tek
10:14 08.04.2021.

Na HTV-u?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije