Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APEL

Dinamo bez podrške BBB-a: Evo što navijači zamjeraju klubu

BBB
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
03.03.2018.
u 21:26

Apeliramo na sve one koji žele gledati utakmicu da na našoj tribini ne ističu obilježja grupe i da na taj način pokažu solidarnost prema našoj najmlađoj braći.

Dinamo će u nedjelju od 15 sati na Maksimiru ugostiti Slaven Belupo, no neće imati podršku Bad Blue Boysa, koji su se o svemu oglasili priopćenjem.

- S obzirom da uprava Kluba i dalje inzistira na provedbi pravilnika prema kojem postoje posebni uvjeti za prodaju ulaznica za našu tribinu navijačima mlađima od 18 godina, navijačka grupa Bad Blue Boys donijela je odluku da na sutrašnjoj utakmici protiv Slaven Belupa neće biti organiziranog dolaska i navijanja na našem Sjeveru.

Ne postoji nikakav valjan razlog za ovakvo ponašanje Kluba, ono je bez sumnje usmjerena protiv naše grupe i iz tog razloga želimo poslati poruku svima da ova ucjena neće proći bez naše reakcije.

Apeliramo na sve one koji žele gledati utakmicu da na našoj tribini ne ističu obilježja grupe i da na taj način pokažu solidarnost prema našoj najmlađoj braći.

Ova odluka vrijedi za ovu utakmicu i o svim budućim akcijama i potezima grupe pravovremeno ćemo obavijestiti sve naše pripadnike i ostale navijače Dinama - stoji u priopćenju BBB-a.

Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
22:05 03.03.2018.

Opet glumataju. Sve manje glumaca na žalost. Pojesti će sami sebe. Ne kuže da sami sebi štete ovim bojkotima. Neko ih iznutra rovari. Zakaj vas je onda na futsalu samo 200?

BL
Blatina19
22:02 03.03.2018.

Dosadni su ovi BBB. Ako nece navijati - ne moraju.

ZO
zonda83
22:42 03.03.2018.

A koga vise zaboli ona stvat za bojkote BBB-a, kad su postali obicni isfrustrirani jazavci/balavci!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije