Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA UVJERLJIVU POBJEDU

Devet golova u devet minuta brazilskog cirkusa

Nogomet
18.10.2009.
u 13:58

Vrhuška brazilskog nogometa ovih dana ima pune ruke posla nakon što je na jednoj utakmici niželigaša postignuto devet pogodaka u samo devet posljednjih minuta dvoboja.

U brazilskoj saveznoj državi Maranhão (sjeveroistočna regija) utakmicu su igrali Viana Esporte i Chapadinha, a prvospomenutom klubu trebala je golijada u pobjedi kako bi izborili viši rang natjecanja i to na uštrb rivala Moto Cluba koji je u svojoj utakmici slavio 5-1.

Susret je završio pobjedom 11-0, od čega je devet posljednjih pogodaka postignuto u samoj završnici susreta i to kada se saznao rezultat sa utakmice suparnika.


Slike s utakmice izazvale su još veću sumnju u vjerodostojnost susreta, a na njima se jasno vidi kako igrači Chapadinhe postaju “živi kipovi”, hotimično gube lopte, vratar se paradno baca, nitko ne uklizava, te se tek promatra kako Viana Esporte niže golove. Da kraval bude potpun nedostajao je tek pljesak poražene momčadi.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stier68
15:04 18.10.2009.

malo mi je ovo sumnjivo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije