Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKI IZBORNIK

Deschamps odahnuo: Dobro je što smo izbjegli Hrvatsku

Didier Deschamps
Reuters/Pixsell
21.10.2013.
u 23:45

– Sretan sam što smo izbjegli Portugal i Hrvatsku, Ukrajinci su ipak bolji ždrijeb. No moramo biti oprezni jer neporaženi su u zadnjih sedam utakmica - rekao je izbornik Francuske.

Nakon što je za suparnika dobio Ukrajinu, francuski izbornik Deschamps je priznao:

– Sretan sam što smo izbjegli Portugal i Hrvatsku, Ukrajinci su ipak bolji ždrijeb. No moramo biti oprezni jer neporaženi su u zadnjih sedam utakmica.

Inače, Ukrajinci su najneuspješniji u povijesti dodatnih kvalifikacija, sva četiri puta su izgubili: od Hrvatske 1997., Slovenije \'99., Njemačke 2001. i Grčke \'09.

>> Eduardo: Moramo napokon odigrati dvije dobre utakmice!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije