Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJ U NEDJELJU

Denise Karbon objavila kraj karijere: Vrijeme je za neke druge ciljeve

Denise Karbon
Foto: Reuters (Ilustracija)
14.03.2014.
u 08:30

Karbon je u Svjetskom skijaškom kupu od 1998. godine, a najbolje rezultate je ostvarila u veleslalomu, u kojem se stigla i do šest pobjeda. U sezoni 2007./08. u toj je disciplini osvojila i Mali kristalni globus.

Talijanska skijašica Denise Karbon (33) objavila je kako će nedjeljnim veleslalomom u Lenzerhideu završiti bogatu karijeru u Svjetskom kupu.

- Veoma sam sretna zbog svih nevjerojatnih trenutaka koje sam proživjela u karijeri. Hvala svim divnim ljudima koji su me podržali i vjerovali u mene. Međutim, sada je vrijeme za neke druge ciljeve u karijeri - rekla je Karbon.

Talijanka je u Svjetskom skijaškom kupu od 1998. godine, a najbolje rezultate je ostvarila u veleslalomu, u kojem se stigla i do šest pobjeda. U sezoni 2007./08. u toj je disciplini osvojila i Mali kristalni globus. Srebrna je bila na Svjetskom prvenstvu 2003. godine, a četiri godine kasnije uzela je broncu.

>> Fenninger (24) ukupna pobjednica Svjetskog kupa

Komentara 2

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
08:56 17.03.2014.

Denise Karbon objavila kraj karijere jer ne vidi više smisla da se bori sa običnim skijašima koji osvajaju ispod 2000 bodova svjetskog kupa jer za onu nedostižnu i jedinstvenu skijašicu od 2414 boda nema talenta, mogučno i snage.

Avatar LepkoJanez
LepkoJanez
09:23 14.03.2014.

Palac gore..tasko rade sportašice koje imaju i mozak u glavi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije