Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OZLJEĐIVANJA

Demichelis: Ballack se uopće nije javio

Martin Demichelis
AFP
17.03.2010.
u 17:59

Argentinski obrambeni nogometaš Bayerna Martin Demichelis silno je razočaran bivšim suigračem Michaelom Ballackom, koji ga nije niti pitao za zdravlje nakon što ga je teže ozlijedio.

U nedavnom prijateljskom ogledu Argentine i Njemačke na Allianz Areni, u kojem je Maradonina selekcija slavila pobjedu 1-0, Argentinca je ozlijedio bivši suigrač iz Bayerna Michael Ballack. Udario ga je nehotično ali i nesmotreno koljenom u lice. Nesretnom su braniču pukle tri kosti, kako je pokazalo snimanje koje je prethodilo uspješno obavljenoj operaciji: očna kost, kost lica i gornji dio čeljusti.

- Ballack je veliki nogometaš, ali o njegovim ljudskim osobinama bolje da uopće ništa ne govorim. Jako sam razočaran! Igrali smo zajedno tri godine u Bayernu, a čovjek me nije niti pitao za zdravlje nakon što me ozlijedio! Mogao je, barem kurtoazno, poslati želje za dobar oporavak – srdi se 29-godišnji argentinski branič.

- Moram priznati da sam odmah nakon ozljede strahovao da ću ostati bez Svjetskog prvenstva, ali sada sam siguran da ću se oporaviti na vrijeme – dodao je Demichelis, koji je već počeo s laganim trčanjem. Momčadskim treninzima planira se vratiti sljedećeg tjedna, i to s posebnom zaštitnom maskom. Nije pecizirao kada bi mogao opet zaigrati.

- Još uvijek osjećam ukočenost na desnoj strani lica, ali ipak mi je sve bolje i bolje – informirao je za kraj Demichelis.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije