Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MERCI LA CROATIE

Veliki rival uputio zahvalu: Naši prijatelji Hrvati omogućili su nam da ostanemo u eliti Lige nacija

UEFA Nations League - Group A - Denmark v France
Fabian Bimmer/REUTERS
26.09.2022.
u 09:10

Izbornik 'galskih pijetlova' nije zadovoljan izdanjem Francuske, jedva su se uspjeli spasiti od potonuća u Ligu B.

Nekad su nam zahvaljivali Rusi, sada to čine Francuzi, jedni od ljutih rivala i reprezentacija koju do nedavno nismo nikad pobjedili u službenoj utakmici.

Tricolori su odigrali sezonu Lige nacija za potpuni zaborav te upisali samo jednu pobjedu u šest nastupa, što nikako nije dostojno renomena aktualnih prvaka svijeta. U zadnjem kolu Danci su slavili 2:0 u Kopenhagenu i jedno vrijeme bili na final fouru, ali onda je Hrvatska dodala gas i slavila 3:1 u Austriji. 

- Ostanak u Ligi A? Ne shvaćam to kao pozitivnu stvar. To je samo manje zlo. Od trenutka kada nismo bili dobri u Danskoj, naši hrvatski prijatelji pobjedom su nam protiv Austrije omogućili da ostanemo u ovoj Ligi - izjavio je poslije utakmice izbornik Didier Deschamps

- Trenutno smo daleko od najviše razine. Vrlo visoka razina nogometa zahtijeva maksimalne napore svaki put, posebno u završnici Svjetskog prvenstva. Neću tražiti izgovore. Očito imamo mlade kvalitetne igrače koji još uče, ali bitno je da vratimo sve svoje najjače snage za dva mjeseca u Kataru - poručio je Deschamps. 

Standings provided by SofaScore

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije