Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI NOGOMETAŠ

Cristiano Ronaldo fotografiran kako ljubi slavnu Brazilku: Zaručnica ti neće biti sretna!

Cristiano Ronaldo
Foto: instagram.com/cristiano
1/5
25.10.2019.
u 08:35

U očito prijateljskom zagrljaju, Ronaldo je Martu poljubio u čelo. Fotografija je, očekivano, izazvala brojne komentare. Bilo ih je više od 12 tisuća u 12 sati, a podijeljena je više od dvije tisuće puta

Portugalac Cristiano Ronaldo jedan je od najpoznatijih sportaša svih vremena. Sjajni Portugalac oduševljava svojim igrama na terenu, ali i puno ulaže u svoj izgled

Tako se na službenom Facebooku pohvalio fotografijom sa seta gdje je snimao reklamu za šampon za kosu, a pridružila mu se i jedna od najboljih nogometašica svih vremena, Brazilka Marta

U očito prijateljskom zagrljaju, Ronaldu je Martu poljubio u čelo. Fotografija je, očekivano, izazvala brojne komentare. Bilo ih je više od 12 tisuća u 12 sati, a podijeljena je više od dvije tisuće puta. 

Naravno, većina ih je u komentarima pokazala svoje oduševljenje Portugalcem, ali neki su odlučili malo ''dodati ulja na vatru'' te spomenuti Ronaldovu zaručnicu, prelijepu Georginu Rodriguez

Zaručnica ti neće biti sretna – poručio je jedan od pratitelja koji nije bio usamljen u tim pokušajima provokacije. 

Ronaldo i Georgina prvi put zajedno su se pred medijima pojavili na crvenom tepihu u siječnju 2017. na dodjeli Fifinih nagrada u Zürichu, na kojoj je Ronaldo proglašen najboljim nogometašem svijeta.

Sredinom ljeta 2017. godine poput munje svjetskim medijima odjeknula je vijest da je Ronaldova djevojka trudna. Bio je to velik šok s obzirom na to da je samo nekoliko tjedana ranije u svom domu dočekao blizance Evu i Matea.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski igrači

 

 

Komentara 1

MA
magnum2013
08:58 25.10.2019.

Očito nema posla pa se " novinari" snalaze kako bi malo zaradili. Dječica moraju papati pa....... Mislite li da smo glupi? Sjećate li se za koji članak o Ronaldu ste objavili ovu njegovu fotografiju? Mi da. Baš ste smiješni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije