Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo, dečki!

Chicharito im predao pehar: Svijetu smo pokazali da smo najbolji

Dinamo kadeti (1)
Foto: GNK Dinamo/Facebook
1/8
09.08.2013.
u 22:27

- Jako smo umorni, "nalupali" su nas skoro sve momčadi, ali zbog onog trenutka kada smo dignuli pehar na Old Traffordu se sve isplatilo

Nogometaši Dinama osvojili su najprestižniji nogometni turnir na svijetu, a nakon pobjede protiv Milana bili su oduševljeni. Velike zasluge za ovaj uspjeh ima i trener Krešimir Gojun.

- Ponosni smo uspjehom koji smo postigli. Ostvarili smo snove izborivši nastup u finalu na prekrasnom "kazalištu snova" u Manchesteru, a osvajanje trofeja je nešto što nitko od nas neće nikada zaboraviti; zaista poseban osjećaj – rekao je oduševljeni trener Krešimir Gojun, a prenosi službena stranica GNK Dinama.

Davor Lovren zabio je pobjednički pogodak u produžetku.

- Ne znam uopće što bih rekao koliko sam sretan. Jako smo umorni, "nalupali" su nas skoro sve momčadi, ali zbog onog trenutka kada smo dignuli pehar na Old Traffordu se sve isplatilo. Presretni smo! Najbolji smo, svijetu smo pokazali kakvu Dinamo ima školu i ovo je trenutak koji nikada nećemo zaboraviti -  rekao je Lovren.

Utakmicu je uživo pratio i Ivan Rakitić koji je kasnije sa Sevillom igrao protiv Manchester Uniteda, a pehar najboljoj mladoj momčadi svijeta predao je igrač Uniteda Javier Hernandez Chicharito.

- Kada smo u ruke dobili trofej od Javiera Hernandeza Chicharita, a tisuće ljudi na Old Traffordu nas nagradile pljeskom – to nitko od nas neće nikada zaboraviti. Jako smo sretni jer smo u konkurenciji najboljih momčadi na svijetu bili najbolji i pokazali svijetu kako Dinamo ne mora brinuti za budućnost - rekao je Josip Brekalo.

>>Dinamovi kadeti pobijedili Milan i osvojili najjači turnir na svijetu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije