Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale Luki

Modrića izabrao u najbolju momčad svijeta: 'On je uvijek korak ispred svih'

Luka Modrić i Lionel Messi
Foto: UESyndication/PIXSELL
10.06.2015.
u 09:56

– Luku Modrića opisuje jedna riječ – klasa. On čini nogomet jednostavnim i laganim. On ne treba tri ili četiri dodira s loptom, dovoljan je jedan ili dva dodira.

Carlos Sanchez, nogometaš Aston Ville, trenutačno se s reprezentacijom Kolumbije priprema za Copa Americu koja sutra počinje u Čileu. Njegova Kolumbija nalazi se u skupini C s Brazilom, Peruom i Venezuelom, a dalje prolaze dvije najbolje reprezentacije.

Uoči početka tog natjecanja, Sanchez je u razgovoru za službenu stranicu kluba izabrao najboljih 11 igrača svijeta u svom izboru, a među odabranima nalazi se i Luka Modrić. Hrvatski reprezentativac orkestrira veznim redom, a ovako ga je Sanchez opisao.

– Luku Modrića opisuje jedna riječ – klasa. On čini nogomet jednostavnim i laganim. On ne treba tri ili četiri dodira s loptom, dovoljan je jedan ili dva dodira. On ne mora razmišljati o dodavanjima, on je jednostavno uvijek korak ispred svih. To je njegova kvaliteta i smatram da je podcijenjen – rekao je Sanchez o Modriću.

Inače, ovako izgleda njegova momčad: David Ospina – Juan Zuniga, Sergio Ramos, Jerome Boateng, Marcelo – James Rodriguez, Luka Modrić, David Alaba – Cristiano Ronaldo, Neymar, Lionel Messi.

Luka je tako dobio još jedno priznanje, zasigurno godi svaki kompliment, pogotovo od kolege. A koliko je hrvatski reprezentativac dobar, najbolje su u ovoj sezoni shvatili navijači Reala. Zbog ozljede je propustio pola sezone, što se osjetilo na igri 'kraljevskog kluba', iako je prepun zvijezda. No, bez Luke igra nije bila toliko tečna i klub je ostao bez trofeja na kraju sezone.

>>L’Equipe tvrdi: PSG pušta Ibrahimovića i dovodi Cristiana Ronalda!

>>Luka Modrić najmanje vrijedi od svih zvijezda s prostora bivše Jugoslavije

Komentara 8

Avatar germanikus
germanikus
15:20 10.06.2015.

Jaooooooooo ---a gdje su tu janezi i gdje je tu Krampl!Hihihihihihihihihih

DU
Deleted user
15:57 10.06.2015.

Modric, Real 2012-Real-2015, 90-ak tekmi odigro,zabijo 5 golova,i imao 6 asisetencija,sve govori o njegovom znanju i tehnici,i nikad vise niko iz nogometnog svjeta ni je upito za njegov transfer,ili kupovinu????????

MU
muh
11:22 10.06.2015.

Joj joj koga čete još nači. Lukica ove godine nije ni u najboljih 11 u španjolskom prvenstvu. Možda če jednog dana biti najbolji konobar na jadranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije