Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA UZDANICA

Capello: Rooney je pravi engleski vođa

Wayne Rooney
Pixsell
13.05.2010.
u 09:54

Fabio Capello je na besprijekoran način kao izbornik odveo Englesku na Svjetsko prvenstvo kojem će od 11. lipnja do 11. srpnja domaćin biti Južnoafrička Republika.

No, sada pred njim i njegovim nogometašima stoji daleko zahtjevniji posao, moraju na samom SP-u potvrditi status jednih od najvećih favorita za krunu.

U povijesti Engleska pamti samo jedan naslov svjetskih prvaka, i to onaj iz 1966. godine kada su, ujedno, bili i domaćini. Capello, pak, ovom prilikom zna kome će udijeliti status prvog čovjeka u momčadi.

- Rooney je rođeni vođa i rođeni pobjednik. Izuzetna mi je čast što imam takvog nogometaša i čovjeka u svojoj skupini igrača. Isti je kao Franco Baresi ili Raul, kojem sam imao prilike trenirati u karijeri - rekao je izbornik Capello i dodao:

- Velika njegova vrlina je što nikada ne stiska kočnicu. Uvijek se najviše zalaže na treningu, na utakmicu. Istrpjet će bol, ne želi prihvatiti klupu ili neku sporednu ulogu. Borac je od glave do pete i uživanje je raditi s takvim nogometašem - zaključio je talijanski strateg.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije