Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Breitner: Sramota je što je Olić morao \'vaditi\' tuđi kukavičluk

Ivica Olić (1)
Goran Stanzl/Pixsell
21.05.2012.
u 16:43

– Duboko sam tužan i razočaran što su tako cijenjeni igrači pobjegli od odgovornosti i što je Ivici Oliću, koji se praktički nije stigao ni zagrijati dopušteno da izvede jedanaesterac

Ono što je Ivica Olić nagovijestio u razgovoru za Večernji list sada je potvrdila, i do kraja otkrila sve detalje, priča Tages Zeitunga. Naime, prije izvođenja jedanaesteraca na finalnoj utakmici Lige prvaka protiv Chelseaja, igrači Bayerna posvađali su se. Razlog tome bila je neodlučnost pojedinih igrača koji nisu željeli izvoditi kazneni udarac.

Strijelac pogotka u 83. minuti utakmice Thomas Müller, koji je prije kraja napustio igru, poludio je na kukavičluk svojih suigrača, posebice na iskusnog Ukrajinca Anatolija Timoščuka kojeg je, nakon što je odbio pucati, ne samo izvrijeđao nego i odgurnuo, a nije baš bio zadovoljan ni što su Toni Kroos i Arjen Robben odbili pucati penale.

– Računao sam da pucam zadnji. Onda su mi suigrači, među kojima prvi Mario Gomez, počeli gestikulirati da sam ja na redu. Kako nitko drugi nije dolazio, uzeo sam loptu i izveo udarac – rekao je Manuel Neuer, u čijoj se izjavi vidi kolika je konfuzija vladala među igračima Bayerna.

Tages Zeitung tražio je komentar cijele situacije od legendarnog Bayernova igrača Paula Breitnera, a posebno zanimljiv komentar ticao se Ivice Olića.

– Duboko sam tužan i razočaran što su tako cijenjeni igrači pobjegli od odgovornosti i što je Ivici Oliću, koji se praktički nije stigao ni zagrijati, dopušteno da izvede jedanaesterac. Sramota je što je on morao spašavati situaciju zbog tuđeg kukavičluka.

Ključne riječi

Komentara 24

ZG
ZGexil
17:14 21.05.2012.

da sorry, gomesa nisam gledal jer sam se ispred frizidera troumil izmedju karlovackog, ozujskog ili bavarie

ZG
ZGexil
17:06 21.05.2012.

fair izjava breitnera. toliko o nahvaljenom gomes-u i ostatku \"zvijezda\"

OB
-obrisani-
07:16 22.05.2012.

Jedna mala neopreznost i pisi propalo je .... Bayern je bio \"bolji\".... samo sto nisu pogotcima pokazali da su bolji.... Roben,Ribery,Gomez,Schweini,Olic...svi se ispromasivali... Na kraju je sreca pomogla i strpljivi su pobjedili.... Bahati Bayernovi navijaci su rekli,plakat ce Chelsea,na krajuraju su oni plakali...D.Drogba im presudio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije