Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SKUPŠTINI HOO-a

Boraska: Zašto se nije raspravljalo o isključenju Mamića iz sporta?

'05.07.2012., Zagreb - Potpisivanje Ugovora o clanstvu INA-e u Hrvatskoj olimpijskoj obitelji kao Zlatni sponzor HOO-a.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
07.05.2013.
u 09:00

– Ovo su pojave rijetke poput pomrčine Mjeseca, a HOO-ov etički odbor ipak se nije na vrijeme sastao i donio prijedlog o isključenju Mamića iz sporta – rekao je Boraska.

Napeto iščekivani izbor glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora nije se dogodio. Zbog obiteljske spriječenosti razgovoru s natječajnom komisijom nije pristupio Tomislav Paškvalin, pa je Vijeće HOO-a odgodilo taj izbor.

Kako to obično biva, i ova je Skupština protekla glatko, bez imalo protivljenja, pri čemu je Mateša u svom govoru neizravno hvalio konzervativnu financijsku politiku HOO-a čiji je autor Josip Čop. Jedino se predstavnik Kluba olimpijaca Igor Boraska dva puta dizao traživši objašnjenja. Ponajprije o stanju postupka protiv Zdravka Mamića.

– Ovo su pojave rijetke poput pomrčine Mjeseca, a HOO-ov etički odbor ipak se nije na vrijeme sastao i donio prijedlog o isključenju Mamića iz sporta – rekao je Boraska.

Pravnica HOO-a Biserka Vrbek objasnila je da je predmet u postupku i da će Etički odbor predložiti svoj zaključak sljedećoj Skupštini.

>> Mateša: Tko istupi iz HOO-a, ne može na Olimpijske igre

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije