Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPORA S TRIBINA

Blanka nakon zlata poljupcima potvrdila vezu s Karabatićem

Blanka Vlašić
AFP
02.08.2010.
u 06:10

Najbolji francuski rukometaš Nikola Karabatić viđen je na tribinama stadiona u Barceloni gdje je hrvatska visašica Blanka Vlašić osvojenu zlatnu medalju proslavila slanjem poljubaca upravo Karabatiću.

Na tribinama je imala dva posebna navijača. Jedan je bio francuski rukometaš Nikola Karabatić. I baš je prema njemu Blanka poslala nekoliko poljubaca nakon što je osvojila zlato. Na upit je li s njim u vezi, slatko se nasmijala, a onda rekla:

– Što da vam kažem, sve ste vidjeli.

Navijao i Luka Nižetić

A da je s njim u ljubavnoj vezi, potvrdio je njezin otac, Joško Vlašić.

– Eto, sad imate dvije dobre priče. Jedna je zlato, a druga njezin novi dečko. Ali, ne bih se ja htio miješati – istaknuo je Joško.

Nikola Karabatić došao je s ocem Brankom automobilom iz Montpelliera i odmah je nakon finala otišao jer ima trening.

– Došao sam gledati francuske sportaše. Blizu mi je, 250 kilometara – neuvjerljivo je rekao Nikola iako je Blanka do konferencije za novinare bila s njim na tribinama.

Navijao je i pjevač Luka Nižetić, koji se sa svojom djevojkom našao u Barceloni.

– Zajedno su išli u osnovnu školu. Družili su se malo u Barceloni i kada je pokazao želju da bi gledao finale, nabavio sam mu ulaznice – kaže Joško.

Komentara 36

OZ
ozujsko
11:40 02.08.2010.

I Krabatica,je zivot kaznijo????

IV
ivoandric
20:45 02.08.2010.

He he \"Karablankic\"

MU
muh
09:23 02.08.2010.

Nije prvi a bogami ni zadnji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije