Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI U BAKUU

Bivši vatreni: Ja sam Hrvat, ali sam u srcu bio Azerbajdžanac

Nikola Jurčević
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/11
09.09.2019.
u 22:31

- Hrvat sam, ali danas sam u srcu bio Azerbajdžanac. Jako sam zadovoljan izvedbom svojih nogometaša, baš sam ponosan na njih. igrali smo protiv viceprvaka svijeta i dobro smo se postavili, baš smo bili momčad - rekao je Nikola Jurčević

Azerbajdžan je velikog boda protiv Hrvatske s klupe vodio Nikola Jurčević i zasigurno mu nije bilo lako igrati protiv "svojih", ali na kraju je imao razloga za veselje.

- Hrvat sam, ali danas sam u srcu bio Azerbajdžanac. Jako sam zadovoljan izvedbom svojih nogometaša, baš sam ponosan na njih. igrali smo protiv viceprvaka svijeta i dobro smo se postavili, baš smo bili momčad - rekao je Jurčević pa dodao:

- Mi smo i ranije igrali dobro, ali rezultat nas nije mazio. Zbog toga smo bili pod pritiskom. Protiv Hrvatske smo napokon došli do prvog boda, a nadam se da ćemo sada krenuti u akciju osvajanja još bodova. Znao sam i prije ovog susreta da nam protiv Hrvatske treba barem jedan igrač koji će napraviti nešto posebno, a to je bio naš vratar. Balajev je bio perfektan. Prvih 15-20 minuta bilo je posebno pamtljivo. Hrvati su krenuli moćno, ali on nas je spasio - zaključio je izbornik Azerbajdžana.

Nakon neočekivanog remija, Hrvatska vodi na ljestvici sa 10 bodova ispred Mađarske koja ima devet bodova, ali i utakmicu manje. Wales i Slovačka imaju po šest bodova, također s utakmicom manje, dok je Azerbajdžan na začelju s prvim osvojenim bodom.

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
09:53 10.09.2019.

Bio je Azer.

Avatar doog_kool
doog_kool
15:39 10.09.2019.

A ja sam Jambrek Prosinecki

PR
prajdali100
22:49 09.09.2019.

Jurčeviću pogledaj koliko tvoja momčad ima bodova i kakva joj je gol razlika.Koliko ti je igrača dobilo žute kartone jer je bezobrazno išlo " u kost" našim igračima.Uostalom vidio sam kako si se " pozdravio" sa Dalićem.Sram te bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije