Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIGUEL GONZALEZ

Bivši nogometaš Real Madrida preuzima Getafe: Bio je bez posla šest mjeseci

Instagram
27.05.2021.
u 16:37

Gonzalez čiji je nadimak "Michel"  je s klubom, koji je prvenstvo završio na 15. mjestu ljestvice, potpisao ugovor na dvije godine.

Španjolac Miguel Gonzalez, bivši trener Marseillea, naslijedit će Joséa Bordalása na mjestu trenera španjolskog prvoligaša Getafea.

Gonzalez čiji je nadimak "Michel"  je s klubom, koji je prvenstvo završio na 15. mjestu ljestvice, potpisao ugovor na dvije godine.

Bivši veznjak Real Madrida je već vodio Getafe između 2009. i 2011., a na klupi Olympiquea Marseille je bio od 2015. do 2016. Od srpnja 2020. kada je otišao iz meksičkog kluba UNAM je slobodan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije