Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševili

Bivši Dinamovi dragulji u Njemačkoj: Majić dvaput zabio, Lovren debitirao

Lovren i Majić
Foto: www.f95.de
1/5
03.07.2017.
u 13:44

Pred hrvatskim U-19 reprezentativcima je razdoblje kada će se pokušati nametnuti treneru Friedhelmu Funkelu...

Bivši Dinamovi dragulji Karlo Igor Majić (19) i Davor Lovren (18) članovi su njemačkog drugoligaša Fortune Düsseldorf, a jučerašnja pripremna utakmica s niželigašem Eisbachtalom ostat će im u lijepom sjećanju.

Fortuna je uvjerljivo slavila, sa 6:1, a Majić je postigao dva gola (za 4:1 u 48. minuti i za 5:1 u 58.) dok je Lovren debitirao za novu momčad.

Majić je u Düsseldorfu od prošle sezone, a za U-19 momčad postigao je 16 golova u 25 nastupa. Ove sezone priključen je prvoj momčadi Fortune dok je Lovren nedavno stigao na jednogodišnju posudbu. A njemački klub imat će pravo prvokupa ako se mladi krilni igrač dokaže.

Pred hrvatskim U-19 reprezentativcima je razdoblje kada će se pokušati nametnuti treneru Friedhelmu Funkelu čija momčad ove sezone ima zadatak ostvariti bolji plasman od prošlogodišnjeg 11. mjesta u drugoj Bundesligi.

 

Komentara 3

BI
bitfojc
14:10 03.07.2017.

dragulji u 2. njemačkoj ligi? svašta

ST
Starotopoljanin
15:58 03.07.2017.

zalit ce oni sto su tako mladi otisli iz dinama,u njemu su trebali sazriti,postati rutinirani prvotimci,i tek onda otici za veliki novac u dobar evropski klub.a ovako?.igrat ce za sitnu paricu.

JU
juma
18:35 04.07.2017.

Druga liga je druga liga, pa taman bila i u Njemačkoj. Više se trči i tempo je jači, ali tehnički je to dosta ispod HNL-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije