Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
London

Bilić je apsolutna zvijezda: Slaven povezao oca i sina u West Hamov kamp i upoznao ih s Carrollom

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
15.02.2017.
u 15:59

Ponudio nam je da se s njim povezemo u kamp te će nas upoznati s Carrollom. Sin Alfie nije mogao doći k sebi. Slavene, ti si apsolutna zvijezda! Uljepšao si djetinjstvo mome sinu. Svaka ti čast - napisao je dječakov otac na Facebooku

Slaven Bilić još je jednom pokazao kako ima veliko srce. Menadžer West Hama svojim je džipom izlazio iz trening kampa kada je ugledao dva navijače čekićara, oca i sina.

Otac je hrvatskom treneru ispričao da čekaju Andyja Carrolla, dječakova omiljenog igrača. Bilić je odgovorio da će Carroll kasniti jer se zadržao u kampu.

- Ponudio nam je da se s njim povezemo u kamp te će nas upoznati s Carrollom. Sin Alfie nije mogao doći k sebi. Slavene, ti si apsolutna zvijezda! Uljepšao si djetinjstvo mome sinu. Svaka ti čast - napisao je dječakov otac na Facebooku.

Zahvalio se hrvatskom treneru što je imao vremena za navijača.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

- Kakvog vi menadžera imate, nemate pojma. Mislim da biste morali obratiti pozornost na njegovu dobrotu - napisao je dječakov otac Matt Hill na Twitteru West Hamovu vlasniku Davidu Goldu.

Komentara 1

GJ
Gjubrebre
18:52 15.02.2017.

Uvijek sam govorio da je on Apsolutan VRH! Bravo Sly!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije