Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO PIJE, A TKO PLAĆA?

Bilić: Dogovaramo velikana, Srebrić: Nemam pojma

Bilić Srebrić
Željko Hladika/VLM
04.07.2010.
u 09:51

- Sa Slovačkom igramo 11. kolovoza, a 20. kolovoza nije baš dobar termin, pa ne znam o čemu izbornik govori - kaže Srebrić.

Izbornik naših nogometaša Slaven Bilić najavio je da bi Hrvatska prije rujanskog početka kvalifikacija za EP 2012. mogla igrati jaku provjernu utakmicu protiv, kako je rekao, "jako posrnulog velikana". Nije želio otkriti o komu je riječ, no dosta je toga ostalo nedorečeno. Zna se da je već dogovorena utakmica sa Slovačkom (11. kolovoza u Bratislavi), a Slovačka, iako je ispala u osmini finala, nije posrnula na SP-u. Sistemom eliminacije, u igri ostaju - Italija i Francuska. Jake selekcije, a posrnule u Južnoj Africi. Italija je bila prvi Bilićev suparnik u izborničkom mandatu, također je u tim trenucima, u kolovozu 2006., dobila novog izbornika, Donadonija. S druge strane, sraz s Francuskom bio bi dodatno zanimljiv zbog suparništva iz igračkih dana Bilića i Blanca (Bilić je u polufinalu SP-a odglumio da ga je Francuz udario u lice, a Blanc je zbog toga isključen i nije igrao u finalu).

– Ne znam ništa, još nisam razgovarao s izbornikom o tome, ali mogu potvrditi da još nismo imali bilo kakve kontakte s Italijom i Francuskom – rekao je glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić.

Postoji li uopće mogućnost igranja takve utakmice?

– Teoretski je to uvijek moguće, iako se nameće pitanje termina igranja.

Je li utakmica u Bratislavi 11. kolovoza "zacementirana"?

– Jest!

Postoji, dakle, još termin oko 20. kolovoza?

– Teško je reći je li taj termin dobar. Upitno je, naime, bi li klubovi pustili igrače – kaže Srebrić.

I ostavlja dvojbu: s kime to i tko pregovara o prijateljskoj utakmici reprezentacije ako je Bilić najavljuje, a tajnik saveza Srebrić ne zna ništa o tomu!

Komentara 6

SA
SI aka SI
12:13 06.07.2010.

ja bi rado Sloveniju, posrnulog kompleksaša. S obzirom da su primili manje golova od Engleza nego mi i po logici janeza, otvara im se povijesna prilika da prvi puta pobjede. Kako bi rekao lakeosenwogo hehehehehe

DU
Deleted user
12:45 04.07.2010.

POsrnuli velikan? Srbija! Ili mozda Slovenija:-)))))

DU
Deleted user
14:45 04.07.2010.

e vidis Srbija i Hrvatska da organizuju prijateljsku bilo bi odlicno. Ovaj put obecavamo da necemo guzicom da vam damo 2 gola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije