Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GABRIELA SABATINI:

'Bila sam toliko očajna da sam namjerno gubila mečeve'

gabriela sabatini
Grgo Jelavić/Pixsell
21.10.2013.
u 10:04

– Kada sam bila mlađa, mislila sam da moram razgovarati s novinarima nakon osvajanja naslova. Tako sam često gubila u polufinalima kako bih izbjegla novinare. Toliko sam bila očajna – rekla je Sabatini.

Bivša argentinska tenisačica Gabriela Sabatini priznala je da je namjerno izgubila nekoliko mečeva u mladosti jer je zazirala od nastupa pred mikrofonima.

– Kada sam bila mlađa, mislila sam da moram razgovarati s novinarima nakon osvajanja naslova. Tako sam često gubila u polufinalima kako bih izbjegla novinare. Toliko sam bila očajna. Bila sam iznimno introvertirana. I u školi sam imala problema jer sam bila vrlo povučena – rekla je 43-godišnja Sabatini te dodala:

– U jednom trenutku bila sam nervozna od pomisli da ću morati davati izjave, a istodobno sam bila vrlo kompetitivna i porazi su me frustrirali. Kad sam kao mala izgubila prvi set, odustala bih dalje od borbe zato što sam bila toliko ljutita na sebe.

Sabatini nikad nije bila najbolja tenisačica svijeta iako su je smatrali jednom od najtalentiranijih tenisačica njezine generacije.

>> Rumunji pišu: Četvoricu hrvatskih tenisača istraživat će Interpol

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije