Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas s Italijom

Bijač: Rezultat nam nije u prvom planu, ali nastojat ćemo da bude što bolji

03.04.2015., bazen Kantrida, Rijeka - Final Four regionalna vaterpolo liga, finalna utakmica, Primorje Erste banka - Jug CO. Vratar Juga Marko Bijac.  Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/pixsell
28.04.2022.
u 12:38

Naši su vaterpolisti u Crnu Goru otputovali u najjačem sastavu, što je i logično, jer već danas u 15 sati čeka ih težak četvrtfinalni dvoboj s Italijom. Prijenos je na Arenasportu

U Podgorici se od četvrtka do subote, uza sudjelovanje hrvatske vaterpolske reprezentacije, igra završnica europskih kvalifikacija za završni turnir Svjetske lige u Strasbourgu (od 23. do 29. srpnja). Naši su vaterpolisti u Crnu Goru otputovali u najjačem sastavu, što je i logično, jer već danas u 15 sati (Arenasport) čeka ih težak četvrtfinalni dvoboj s Italijom. U slučaju pobjede, možemo se nadati Strasbourgu (dalje idu prva tri sastava), ako ne, predstoji nam razigravanje za peto mjesto.

Uglavnom, pred našim su igračima tri utakmice koje će nam dati jasniju sliku o mogućnostima ove nove, pomlađene reprezentacije.

- Nama je to prvi turnir nakon Tokija i sigurno će nam dobro doći, neovisno o rezultatu. Podrazumijeva se da ćemo pokušati ostvariti što bolji, to ne trebam naglašavati, ali rezultat nam još i nije u prvom planu nego želja da vidimo gdje smo u odnosu na ponajbolje europske i svjetske momčadi - kaže pouzdani vratar naše reprezentacije Marko Bijač, inače član Olympiakosa s kojim je nedavno osvojio Grčki kup (iako bez učešća našeg vratara na završnom turniru jer su mjesta stranaca popunili Hrvat Bušlje i Srbin Filipović).

Ostali parovi četvrtfinala: Španjolska - Mađarska (17), Crna Gora - Francuska (19) i Srbija - Grčka (21).

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije