Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJ SUSJEDA

BiH ispala s Eurobasketa, Nurkić uputio optužbe prema FIBA-i: 'Nisam siguran koliko su željeli da prođemo'

EuroBasket Championship - Group B - Bosnia and Herzegovina v France
Thilo Schmuelgen/REUTERS
07.09.2022.
u 17:09

Košarkaši Bosne i Hercegovine nisu se uspjeli plasirati u osminu finala Eurobasketa, ali uvjereni su da ih FIBA baš i cijeni ne previše...

U 5. kolu skupine B Eurobasketa košarkaši Litve su dobili Bosnu i Hercegovinu sa 87-70 (28-28, 28-14, 19-17, 12-11) te su plasirali u osminu finala.

Obje reprezentacije su završile natjecanje u skupini sa omjerom pobjeda i poraza 2-3, ali je Litva bila bolja u međusobnom susretu.

Kod Litve najefikasniji je bio Marius Grigonis sa 16 koševa, a po 13 poena upisali su Ignas Brazdeikis, Arnas Butkevicius te Jonas Valanciunas. Momčad BiH predvodili su Džanan Musa sa 22 i Jusuf Nurkić sa 15 koševa.

Upravo je centar Portlanda uputio otrovne strijelice prema organizatoru ovog natjecanja:

- Malo je glupo da se žalimo na suđenje... ali nisam siguran koliko nas FIBA želi u drugom krugu. - naglasio je nekadašnji igrač Cedevite

- Nismo imali novaca, prije dva tjedna smo dobili izbornika. Bit će još natjecanja. - rekao je kapetan Miralem Halilović.
 
U ovoj skupini plasman u osminu finala već su osigurali Njemačka, Slovenija i Francuska, koje imaju omjer pobjeda i poraza 3-1. Danas se još u ovoj skupini sastaju Francuska - Slovenija i Njemačka - Mađarska.

>> Zoran Primorac: Nikada neću zaboraviti osjećaj kad sam nosio zastavu na OI

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar jeremija1
jeremija1
19:42 07.09.2022.

ma nek se potuži takozvanom visokom predstavniku. taj i matematiku može mijenjati...

DU
Deleted user
17:31 07.09.2022.

Radikalni islamisti koji na sportskom natječaju razvijaju ratne zastave nisu za sportska dešavanja. Vratite se u kasabu.

DM
drazen.muhvic
19:14 07.09.2022.

"Igrali smo dobro, al' za'ebo nas sudija!". I njih zeznula "belosvetska zavera"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije