Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Münchenski gigant

Beckenbauer: Klopp bi na klupi Bayerna mogao naslijediti Guardiolu

'sport...zagreb....30.01.2008. hotel sheraton - uefa zvrsni odbor/ beckenbauer foto: marko lukunic'
Marko Lukunić/PIXSELL
28.04.2015.
u 00:30

– Ipak, sumnjam da će Guardiola, koji briljira na klupi bavarskog prvaka, tako skoro otići iz kluba u kojem ima sve što poželi – dodaje legendarni njemački igrač.

Počasni predsjednik Bayerna Franz Beckenbauer (69) i legenda njemačkog nogometa otkriva kako u klubu imaju zamjenu za Pepa Guardiolu ako trener odluči otići s klupe.

Jürgen Klopp ovo ljeto napušta klupu Borussije Dortmunda i ne bih se čudio kada bi upravo on naslijedio Pepa Guardiolu – kazao je Kaiser Franz.

Smatra kako bi se Klopp odlično uklopio u sustav njemačkog prvaka, a otkrio je i kako se o njemu kao treneru mnogo govorilo dok je on bio predsjednik Bayerna.

– Ipak, sumnjam da će Guardiola, koji briljira na klupi bavarskog prvaka, tako skoro otići iz kluba u kojem ima sve što poželi – dodaje legendarni njemački igrač.

>>Borussia Dortmund objavila tko će zamijeniti Jürgena Kloppa

Komentara 3

Avatar germanikus
germanikus
11:13 28.04.2015.

EUJanez----odličan komentar i posve očekivano u skladu sa tvojom inteligencijom!

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
10:36 28.04.2015.

Klopp bi na klupi Bayerna mogao naslijediti Guardiolu a Beckenbauer bi na klupi Vatikana mogel naslijediti Papu Frančišeka.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
08:29 28.04.2015.

Ovo je malo ispod pojasa, ali Jurgen Klopp ce doci u Munchen kao pobjednik a ne kao sluga. Vjerujem da ce preuzeti Man City.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije