Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz tabora Milana Badelja

Badeljov menadžer: Ne znam što mu je Mamić ponudio

\'13.07.2011., stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica 2. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - Neftchi Baku.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
16.10.2011.
u 12:12

– Milan je bio pozvan na razgovor. Ako je Zdravko Mamić rekao da je bilo tako, nema mu razloga ne vjerovati - kaže Kajtazi.

Zastupnik Milana Badelja nije želio mnogo komentirati sve što je Zdravko Mamić izrekao na račun njegova štićenika.

– Što se igre tiče, Mamić je u pravu, igrali su loše. Pa svaki bi gazda kluba tako reagirao nakon poraza od Zadra, zar ne?! A sve ostalo, a Bože moj... – kazao je Klaudio Kajtazi, koji surađuje s Badeljevim menadžerom Dejanom Joksimovićem.

Je li mu Mamić ponudio tih pet milijuna eura, je li ih Milan odbio?

– Milan je bio pozvan na razgovor. Ako je Zdravko Mamić rekao da je bilo tako, nema mu razloga ne vjerovati. Milan mi nije ništa rekao, ne znam kakvi su bili razgovori o novom ugovoru. To je bilo prije mjesec dana i nije se ništa definiralo. Da je bilo konkretno, na razgovor bi bio pozvan menadžer Joksimović ili ja. Vjerojatno je bilo priče o nekoj ponudi, ali ne bih komentirao – kazao je Kajtazi.

Ključne riječi

Komentara 4

DO
dodotatino
14:31 16.10.2011.

Danas RJ a sutra se uključuje IF u redovne uvođenja napetosti u svlačionicu prije važne tekme. Zar nije dosta poraz od Zadra.

DU
Deleted user
15:12 16.10.2011.

ovaj put situaciju valja sagledati i iz drugog kuta, jerbo je jasno kako nešto u dinamovoj igri ne štima već duže vrijeme, a dobro znamo što. ako će pljuvački članci junacija i flaka pomoći da jurčić odleti što prije, kažem ja, OŽEŽI!

SE
serđo
08:04 17.10.2011.

prošli milanov menadžer bio je stojadinović, sad je joksimović

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije