Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA REPREZENTACIJA

Ante Čačić u zadnji čas pozvao novo ime za Kosovo i Tursku

Ivan Santini
Foto: Reuters/PIXSELL
27.08.2017.
u 17:37

Napadač Caena je za reprezentaciju debitirao u svibnju u Los Angelesu protiv Meksika, a natjecateljski debi imao je 11. lipnja protiv Islanda.

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić uputio je naknadni poziv Ivanu Santiniju koji će se tako priključiti vatrenima povodom okupljanja za utakmice protiv Kosova i Turske.

Ivan Santini novo je ime na popisu izbornika Čačića za susrete protiv Kosova (2. rujna u Zagrebu) i Turske (5. rujna u Eskisehiru). Napadač Caena je za reprezentaciju debitirao u svibnju u Los Angelesu protiv Meksika, a natjecateljski debi imao je 11. lipnja protiv Islanda.

Reprezentacija se okuplja u ponedjeljak u 12:00 sati u Zagrebu.

Popis igrača za susrete protiv Kosova i Turske:

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo)

Obrambeni: Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivarić (Dynamo Kijev), Matej Mitrović (Bešiktaš), Borna Barišić (Osijek), Zoran Nižić (Hajduk)

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Mateo Kovačić (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Filip Bradarić (Rijeka), Mario Pašalić (Spartak)

Napadači: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Milan), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Duje Čop (Cagliari), Ivan Santini (Caen)

Komentara 9

DU
Deleted user
21:55 27.08.2017.

pa i omiljeni vam bilić je svojevremeno govorio " nit se lako upada nit ispada iz repke " širi sastav je manje više očekivan

JU
juma
13:27 28.08.2017.

Trebao je pozvati Vlasica i Bockaja. Reprezentaciji treba mladalacka drskost, polet i svjeza krv. Na Islandu su izgledali poput umirovljenika ili turista. Pozivanje nekih novih poslalo bi jasnu poruku. Ovako ispada kako stariji mogu odigrati kako hoce, a mjesto im je ipak zagarantirano?

TZ
tibold.zvonimir
06:43 28.08.2017.

Trebao je pozvati Hercega i Vlasica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije