Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLETIKA

Ana Šimić ostala bez finala skoka u vis!

Tokio: Ana Šimić u kvalifikacijama skoka u vis
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
Autori: Vecernji.hr, Hina
05.08.2021.
u 06:35

Jedina hrvatska predstavnica koja se natječe 14. dana Olimpijskih igara u Tokiju nije uspjela izboriti finale skoka u vis. Igre se polako približavaju svoj krajum a Hrvatska je trenutno na 8 medalja.

Skakačica  Ana Šimić nije se uspjela plasirati u finale Olimpijskih iigara u Tokiju.

Šimić je preskočila 1.86 metara, što joj  nije bio dovoljno za prolazak jutarnjih kvalifikacija na Olimpijskom stadionu.

31-godišnjakinja iz Zagreba je preskočila 1.82 metra iz prvog pokušaja, 1.86 iz drugog, da bi na 1.90 rušila sva tri puta. U prvom pokušaju  Ana je bila najbliže preskakanju visine preko koje ove sezone još nije išla. 

"Natjecanje je bilo dobro i nisam previše razočarana jer sam u zadnji trenutak izborila normu. Nisam previše ni trenirala, tako da si ne mogu ništa zamjerit", rekla je Ana u miks-zoni.

Za Šimić su ovo već treće Igre, a i u Londonu i Riju je također zapela u kvalfikacijama. U Londonu je preskočila 1.80, a u Riju 1.89 nije bilo dovoljno za finale.

"Ovdje je sve bilo super. Bila sam ranije u atletskom kampu, a i u Selu mi je također bilo super. Nisam sigurna da ću se još natjecati ove sezone, moram malo stati i razmislit, te odlučiti što dalje".

 

>> Pogledajte: Navijači i prijatelji dočekali srebrnog Srbića!

 

Komentara 2

Avatar TvojUjko
TvojUjko
08:11 05.08.2021.

Cuj ovo, zadovoljna sam jer nisam bas ni trenirala, dosla sam vidjeti Tokio... Svasta ima kod nos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije